Blog-header

Kvadratbloggen

Kvadrat är livsstilsbolaget med visionen att göra sina konsulter till världens lyckligaste yrkesmänniskor

Dela

Ekonomisamarbete med PE Accounting för att växa

cover

I februari 2015 valde vi på Kvadrat att ingå ett stort samarbete med PE Accounting där vi outsourcar hela vår ekonomihantering till PE Accounting. PE Accounting är både en redovisningsbyrå och systemleverantör – alltså en helhetslösning för outsourcad ekonomi. I veckan gick PE Accounting ut med en nyhet om vårt samarbete.

Utdrag ur nyheten:
”Vi har de senaste 20 åren klarat oss med egen ekonomipersonal, men med koncernens åtta bolag på sex orter har vi haft ett tydligt behov av att öka vår kapacitet inom ekonomiområdet. Tillsammans fakturerar koncernbolagen ca 350 uppdrag i månaden och vi omsätter 400 miljoner kronor per år. Vi planerar att växa ännu mer, och därför behöver vi gradvis kunna öka kapaciteten obegränsat”, säger Fredrik Wessberg, Operativ chef hos Kvadrat.

Hela nyheten om vårt samarbete kan ni läsa här!