Blog-header

Kvadratbloggen

Kvadrat är livsstilsbolaget med visionen att göra sina konsulter till världens lyckligaste yrkesmänniskor

Dela

#1 av vår podcast – Om att våga ta steget

cover

Idag lanserar vi “Prat i Kvadrat – Bakom kulisserna i konsultbranschen” – en podcast där vi varannan vecka möter entreprenörer och egenföretagare som berättar om sina resor. De delar med sig av sina framgångar och motgångar, ger karriärtips och berättar om hur de vågat kasta sig ut för att bli lyckligare yrkesmänniskor.

I första avsnittet lär vi känna Elisabet Grinde – en ledarutvecklare och egenföretagare som sade upp en 15-årig trygg anställning och ställde sig helt själv. Vi pratar om hur det är att våga ta det där steget. Kanske är det inte tryggare att vara anställd trots allt?

Utöver det så pratar vi om att starta eget, om att lägga in tid för reflektion på schemat, om att inte ständigt vara uppkopplad utan också våga lägga sig på sofflocket, om att nätverka, om att vara sitt eget varumärke och om att göra slut med Jantelagen.

Vill du lyssna? Ladda ner gratis-appen ”Podcaster” till din smartphone (om du inte redan har den) och sök sedan på “Prat i Kvadrat”. Tryck på “Prenumerera” och sedan är det fritt fram att lyssna. Hoppas att du tycker om det!

Klicka här för att lyssna med iPhone eller via iTunes!
Klicka här för att lyssna med Android! 


Vill du veta mer om Elisabet Grinde? Då går du in här

avsnittsbild-1