Blog-header

Kvadratbloggen

Kvadrat är livsstilsbolaget med visionen att göra sina konsulter till världens lyckligaste yrkesmänniskor

Dela

#2 Prat i Kvadrat: Hur blir man en inspirerande människa?

cover

I det senaste avsnittet av vår podcast ”Prat i Kvadrat – bakom kulisserna i konsultbranschen” lär vi känna Stellan Nordahl. Stellan är en ledarskaps- och kommunikationskonsult, men framförallt en inspiratör som brinner för mänskliga möten och för att göra skillnad. Han har själv tagit fram flera olika begrepp och verktyg för att arbeta med ledarskap, självinsikt, drivkraft och förhållningssätt.

I Prat i Kvadrat bjuder han på en rejäl dos av inspiration. Vi pratar såklart mycket om inspiration och om vad det är som gör en människa inspirerande – men också om medvetna val, självledarskap, Loveisa-stiftelsen, självkänsla och om vad det är som gjort att Stellan inte såg att han hade något annat val än att jobba med just det han gör idag. Häng med och lyssna! Du som lyssnar via iPhone eller iTunes lyssnar HÄR, och du som lyssnar via Android eller webben lyssnar HÄR.

Vill du veta mer om Stellan Nordahl? Klicka på bilden här under!
avsnittsbild-2

Är du osäker på hur du laddar ner och lyssnar på en podcast?
Det smidigaste sättet är att lyssna på podcasts är via din Smartphone. Isåfall går du in på AppStore, Google Play eller där du laddar ner dina appar. Sök efter en app som heter ”Podcaster” eller ”Podcasts” och ladda ner den. När du laddat ner appen så öppnar du den och går in i sökfunktionen. Där söker du på ”Prat i Kvadrat”, eller vilken podcast du än vill lyssna på, och trycker på prenumerera. Sen går du in på podcasten du vill lyssna på och väljer avsnitt. 

Om du inte vill lyssna via din Smartphone så går det bra att lyssna via din dator. Öppna programmet iTunes (om du har det på din dator), gå in på iTunes Store, sök på ”Prat i Kvadrat” och sen är det bara att lyssna. Om du inte har iTunes på din dator så kan du lyssna direkt på webben genom att klicka HÄR. Enjoy!