Blog-header

Kvadratbloggen

Kvadrat är livsstilsbolaget med visionen att göra sina konsulter till världens lyckligaste yrkesmänniskor

Dela

Så här såg det ut när Kvadratdagen tog sig an Malmö

cover

Den 4 februari kom Kvadratdagen till Malmö och gjorde succé! Med runt 100 gäster på Clarion Malmö Live bjöd vi på föreläsningar inom vitt skilda områden samtidigt som vi fick chansen att umgås, mingla och knyta nya kontakter under trivsamma former.

Se här hur det såg ut:

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=zn8cH3w5c7Y]

Bilderna från Kvadratdagen i Malmö hittar ni här!

Tack vare det stora intresset och den positiva feedbacken kommer Kvadratdagen tillbaka till Malmö ytterligare en gång under våren 2016. Men först ut: Kvadratdagen i Linköping den 18 mars. Håll ögonen öppna – snart kommer mer info!