Blog-header

Kvadratbloggen

Kvadrat är livsstilsbolaget med visionen att göra sina konsulter till världens lyckligaste yrkesmänniskor

Dela

”Alla människor är viktiga och har ett guldkorn inom sig”

cover
Annette Larsson, välkommen till Kvadrat! Kan du inte berätta vad du ska göra hos oss?
– Tack! Min ambition är att få vara med och utveckla Kvadrats affärsidé. Jag vill hitta och rekrytera de mest slipade konsulterna inom IT, Management, Finance och Fastigheter som längtar efter att bli de lyckligaste yrkesmänniskorna. Jag vill dessutom hitta de företagen som förstår vikten av, och vill samarbeta med, den mest kompetenta och lyckligaste yrkeskåren.Nu ska du få glänsa lite! Vilka är dina allra bästa egenskaper?
– Jag är engagerad, målfokuserad, intresserad, positiv, trygg och välvillig.

Vilken är din starkaste drivkraft? Vad brinner du för?
– Resultat. Hur kan det som är bra bli bättre? Hur kan det som är svårt bli enklare och roligare? Alla människor är viktiga och har ett guldkorn inom sig. Jag vill få alla att se detta och känna det värdet och den lyckan.

Och slutligen – varför vill du jobba hos oss på Kvadrat?
– För att här finns de mest kompetenta, mogna och drivna kollegorna som brinner för sina jobb och har roligt under tiden.