Blog-header

Kvadratbloggen

Kvadrat är livsstilsbolaget med visionen att göra sina konsulter till världens lyckligaste yrkesmänniskor

Dela

#4 Prat i Kvadrat: Så blir du en höjdare på kundstöd

cover

Anna Hellberg och Gun Lindh har tillsammans över 50 års erfarenhet av kundstöd. De har suttit på nästan alla stolar inom området – både inom IT där de byggt support, men också som chefer för kundstöd. I veckans avsnitt av Prat i Kvadrat berättar de om hur de tycker att man ska möta sina kunder, var man ska möta sina kunder och hur man håller sina kunder nöjda. De berättar även om vilka som är de vanligaste kundstödsmissarna, och kommer med tips på vad du själv kan göra för att förbättra ditt kundstöd redan idag – utan att det behöver kosta dig pengar.

Du kan lyssna på podden via webben och Android HÄR, eller via iPhone HÄR!

avsnittsbild-4