Blog-header

Kvadratbloggen

Kvadrat är livsstilsbolaget med visionen att göra sina konsulter till världens lyckligaste yrkesmänniskor

Dela

5 snabba med Kvadrats kunder | Del 2: SP

cover

Vi på Kvadrat strävar ständigt efter att våra konsulter ska trivas och känna glädje i sitt arbete, och vi arbetar efter visionen att skapa “världens lyckligaste yrkesmänniskor”. Vi tror att denna glädje vidare kommer att återspeglas i det arbete våra konsulter gör hos kunderna. I vår bloggserie “5 snabba med Kvadrats kunder” träffar vi våra uppdragsgivare för att tar reda på hur det faktiskt är att samarbeta med Kvadrat och vad de har för uppfattning om Kvadratarna. Idag är det Ulf på SP, Sveriges Tekniska Forskningsinstitut, som har ordet!

Berätta lite kort om ert företag! Vad gör ni och vad gör er unika?
– SP är en institutskoncern med runt 1500 medarbetare och ingår i RISE-gruppen – Research Institutes of Sweden. Vår vision är att vara en internationellt ledande innovationspartner. Vi arbetar för att skapa värde i samverkan och erbjuder kvalitet i hela innovationskedjan, från början till slut, vilket har stor betydelse för näringslivets konkurrenskraft och hållbara utveckling. Det som gör oss unika är att vi satsar på spetskompetens ihop med stor teknisk bredd. Vi uppdragsforskar, provar, utvecklar, utbildar, mäter och certifierar. Genom affärsområdena Energi, Samhällsbyggnad, IKT, Risk och säkerhet samt Transport och Life Science erbjuder vi koncernens samlade kompetens; effektivt och behovsanpassat. Vi gör nytta för Sverige!

Hur kom ni i kontakt med Kvadrat?
– Vi kom först i kontakt med Kvadrat via ett uppdrag med Kvadrats konsult Nils Mällroth, där Nils var med i framtagningen av en gemensam inköpspolicy för hela SP-koncernen.

Vad är det för arbete ni tagit hjälp av Kvadrats konsulter med?
– Vi har bland annat anlitat Kvadrats konsulter för Rekryteringsuppdrag och i olika inköpsprojekt – men också för verksamhetsutveckling av vår centrala inköpsfunktion här på SP.

Vad har ni fått för uppfattning om Kvadrat som företag?
– Min uppfattning av Kvadrat är att alla konsulter är mycket engagerade samtidigt som de är inspirerade och hängivna att leverera högsta kvalitet, på ett så smidigt sätt som möjligt.

Hur har ni upplevt att samarbetet med Kvadrat har fungerat?
– Samarbetet med Kvadrat har fungerat alldeles utmärkt och det sker alltid med stort engagemang och är väldigt professionellt Om jag skulle beskriva våra samarbete med Kvadrat i tre ord skulle det vara: Roligt, kvalitetsmedvetet och smidigt!

Tack för dina svar, Ulf! Vill du veta med om SP? Då går du in här!

Gillade du denna artikeln? Här kan du läsa vår kundintervju med Björka Assistans!