Blog-header

Kvadratbloggen

Kvadrat är livsstilsbolaget med visionen att göra sina konsulter till världens lyckligaste yrkesmänniskor

Dela

Kvadrat cyklar för att rädda liv!

cover

Den andra april gick, för sjätte året i rad, Spin of Hope av stapeln. Spin of Hope är världens största årliga spinning-event och mellan sju på morgonen till sju på kvällen i lördags spinnades det på över 130 anläggningar i Sverige. Syftet med eventet är att samla in pengar till Barncancerfonden för att stötta drabbade barn och deras familjer.

Förra året bar vår Ann Sandström Kvadratflaggan när hon på egen hand deltog i Spin of Hope, men i år var det fler Kvadratare som ville göra henne sällskap. Vi på Kvadrat var med och sponsrade med 7 cyklar runt om i landet där flera Kvadratare cyklade för fullt i 12 timmar under lördagen. Totalt bidrog Kvadrat med 20.000 kr, utöver privata bidrag, till förmån för cancerdrabbade barn.

Många av salarna var fulla hela dagen och där fanns allt från vana spinnare, till personer som aldrig någonsin suttit på en spinningcykel. Stämningen var på topp! “Otroligt roligt”, “prestigelöst” och “härlig stämning” var några av kommentarerna efteråt.

Än så länge har årets Spin of Hope insamling dragit in 4,6 miljoner kronor, vilket är det bästa resultatet hittills. Det krävs dock ytterligare insatser för att nå målet på 5 miljoner kronor. Det går fortfarande att lämna bidrag till Spin of Hope via anläggningssidorna. Det gör du här!

Vi på Kvadrat vill uppmana andra bolag och privatpersoner att lämna bidrag, men också att anmäla sig till nästa års Spin of Hope. Tillsammans kan vi göra skillnad!