Blog-header

Kvadratbloggen

Kvadrat är livsstilsbolaget med visionen att göra sina konsulter till världens lyckligaste yrkesmänniskor

Dela

Kvadratdagen tillbaka i Malmö enligt önskemål

cover

I februari blev Kvadratdagen i Malmö både fullsatt och mycket uppskattad. Närmre 100 gäster kom och vi fick många förfrågningar om ytterligare en Kvadratdag. Därför kör vi alltså den 26 maj, enligt många önskemål, ännu en Kvadratdag; samma upplägg, men lite bättre!

Vi ser fram emot ett kompetensladdat evenemang med våra kunder, konsulter och vänner där det bjuds på föreläsningar inom spännande områden. Naturligtvis blir det också tid att umgås, mingla och knyta nya kontakter under trivsamma former. Vi bjuder även på mat och dricka. Anmälan görs utan kostnad. 

Läs mer om upplägg, tid, föreläsningarna och hur du anmäler dig HÄR

Så här såg det ut när Kvadratdagen var i Malmö tidigare i år:

 

Klicka på bilderna här nedan för att se alla bilder från förra Kvadratdagen i Malmö: 
Skärmavbild 2016-05-05 kl. 11.29.15