Blog-header

Kvadratbloggen

Kvadrat är livsstilsbolaget med visionen att göra sina konsulter till världens lyckligaste yrkesmänniskor

Dela

En Kvadratdag om framtidens digitala betalningar, medarbetarrollen och drömmar

cover

Efter Kvadratdagens stora succén i februari i Malmö fick vi många önskemål om ytterligare en Kvadratdag. Vi bestämde oss därför för att anordna en Kvadratdag den 26 maj med nya föreläsare, och för ännu fler gäster.

Vi hade bjudit in tre högt uppskattade föreläsare; Peter Nordgaard som talade om bitcoins och digitala betalningar i framtiden, Caroline Lindeberg som talade om employer branding och framtidens medarbetare samt Peter Åberg som talade om att våga utmana sig själv och följa sina drömmar. Det var en oerhört lyckad kväll med många gäster, mingel, nya kontakter, god mat och dryck och intressanta och inspirerande föreläsningar.

Kolla gärna in vår film från Kvadratdagen med glimtar från föreläsningarna, tankar från våra gäster och ett samtal med Helen Asklund – VD för Kvadrat Malmö.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=8PaxHsc_wkM&w=560&h=315]
Och här kan ni se alla bilder från eventet.
Tack för en väldigt lyckad kväll! Vi ser redan nu fram emot nästa Kvadratdag tillsammans med er.