Blog-header

Kvadratbloggen

Kvadrat är livsstilsbolaget med visionen att göra sina konsulter till världens lyckligaste yrkesmänniskor

Dela

Frukostseminarium om värderingar & företagskultur

cover

Den 22 juni höll Kvadrat Göteborg i ett frukostseminarium där deras Carl Johan Lillieroth pratade om värderingar och företagskultur. Carl Johan Lilleroth har många års erfarenhet av att arbeta med utveckling av kultur i små och stora organisationer – och hans tidigare föreläsningar för Kvadrat har tidigare blivit fullsatta. Likaså detta! Människor från olika branscher, företag och roller kom och minglade, åt frukost och lyssnare på Carl Johans föreläsning.

Han talade väldigt inspirerande och konkret om hur ett företags kultur och varumärke är starkt präglade av värderingarna inom företaget. Han talade också om hur värderingar speglar alla beslut som fattas i ett bolag. Och om att värderingar, tack vare ökad mänsklig medvetenhet, nu har fått större uppmärksamhet.

Tack till Carl Johan Lillieroth för din kunskap, inspiration och engagemang. Och framförallt – tack till alla er som kom!

Läs gärna mer om Carl Johan Lillieroth här! Och följ gärna oss på Facebook för att inte missa info om kommande event.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=cpH2IEv6h94]