Blog-header

Kvadratbloggen

Kvadrat är livsstilsbolaget med visionen att göra sina konsulter till världens lyckligaste yrkesmänniskor

Dela

3 snabba med Annette Larsson

cover

I 3 snabba den här veckan träffar vi inte någon av våra konsulter, utan vi möter Annette Larsson som jobbar som kundansvarig affärsutvecklare på Kvadrat Malmö. Annette är en riktig glädjespridare som brinner för sitt arbete och i veckans 3 snabba berättar hon om sin lyckliga arbetsplats men också vad du absolut inte får missa i Malmö!

Hej Annette! Du jobbar ju som kundansvarig affärsutvecklare på Kvadrat! Vad är den största utmaningen inom ditt jobb?
– Utmaningen är att finna alla kunder som har behov. De är många, och man ska samtidigt matcha detta med rätt kompetens, det vill säga rätt Kvadratare – som dessutom ska vara tillgänglig.

Du är alltså inte konsult på Kvadrat, utan anställd – hur upplever du din arbetsplats?
– Det är en fantastiskt rolig arbetsplats. Utöver att mina kollegor både är kunniga och seniora, så är de alla dessutom lyckliga och tar stort ansvar ute hos kunderna. Vi har en härlig stämning och jag är så stolt, både över våra Kvadratare och vår VD Helen Asklund. Jag har ett spännande jobb i att matcha kundernas behov med rätt kompetens.

Du är ju Malmöbaserad – berätta om tre smutronställen man, enligt dig, inte får missa i sommar?
– Möllan! Fantastisk matmarknad med stort utbud av frukt, grönsaker och blommor. Där finns dessutom matbutiker med mat från världens alla hörn. Man skulle nästan kunna tro att man hamnat utomlands. Sen tycker jag om att ta en cykeltur ner i Västra hamnen till Turning Torso, alla nybyggda hus med spännande arkitektur, Scaniabadet, Salsadans, Espresso House, eller varför inte en äkta italiensk glass? På vägen hem cyklar du inom “hoddorna” – en fiskegata fylld med fiskebodar med alla havets läckerheter. Om du fortfarande har energi, är du nu väldigt nära Malmöhusborg med många sevärda museér. Mitt sista tips är Lilla Torg. Har du inte besökt Lilla Torg en kväll, har du missat Malmö. Där är fullt myller av folk – ja, Malmös träffpunkt. Goda drycker och matställen i trängsel.
Välkommen till Malmö!

Vilka härliga smultronställen, Annette!

Vill du läsa mer om Kvadrat och världens lyckligaste yrkesmänniskor? Här gör du det!