Blog-header

Kvadratbloggen

Kvadrat är livsstilsbolaget med visionen att göra sina konsulter till världens lyckligaste yrkesmänniskor

Dela

Kvadratdagen Göteborg: ”Vi strävar efter att skapa ett event som kittlar deltagarnas samtliga sinnen”

cover

Den 8 september bjuder Kvadrat Göteborg in till en kompetensladdad Kvadratdag. Det blir en inspirerande eftermiddag och kväll med mingel, god mat och dryck, livemusik och intressanta och inspirerande föreläsningar. Talarna, Hans Kalldal, Malin Wiger och Fredrik von Homeyer, kommer att prata om digitaliseringen, hur trender inom big data & cloud påverkar livet i stort och om kulturkrockar i arbetet.

”Kvadrat Göteborg har nu funnits i två år och vi är otroligt stolta över det gäng vi är idag. När vi startade var det bara min partner Anna Söderlund och jag. Jag minns hur vi i augusti för två år sedan satt på varsin pinnstol i vårt nya kontor, som bortsett från just de stolarna var helt tomt, och använde min internetplugg för att kunna komma ut på nätet. Vi har kommit en lång väg sedan dess. Idag är vi 25 Kvadratare och Anna och jag är slående överens om att vi lyckats samla några av västra Sveriges absolut skickligaste och trevligaste konsulter – två av dem kommer dessutom att föreläsa på Kvadratdagen nu i september” berättar Anna Edshage, VD för Kvadrat Göteborg

Kvadratdagen bjuder på tre föreläsningar. Först ut är kvadratkonsulten och informationsspecialisten Hans Kalldal som kommer att prata om “Passion för information- ett försprång i digitalisering”, och hur man med ett medvetet informationsperspektiv skapar ett försprång i digitaliseringen. Nästa talare är Malin Wiger från Microsoft. Malin kommer att bjuda på en spännande personlig reflektion av sina år på Microsoft i sin föreläsning “Megatrender i både privat- och arbetsliv: Mobile, Social, Big Data & Cloud – Hur realiserar vi värdet?” Avslutningsvis kommer Fredrik von Homeyer, Kvadratkonsult, att ta med oss på en kulturskildring i sin föreläsning om ”Ledarskap i Sahara”. Fredrik berättar om sina tre år som ansvarig för ett projekt i Sahara som omfattade 3000 personer i 5 byar. Det blir en spännande arbetsskildring där Saharas kultur, språk och religion ständigt ställde affärsjuristen Fredrik inför nya utmaningar.

“Det ska det bli fantastiskt roligt att få visa upp vårt härliga gäng, vår bredd och bjuda på några riktigt intressanta föreläsningar. Jag ser också fram emot ett trevligt mingel där våra kunder, konsulter och våra konsulters nätverk får möjlighet att träffas över en bit god mat och dryck. Vi är extra stolta över att kunna bjuda på levande musik i form av vår konsult Mats Alexanderson och hans band Red. För övrigt var Anna Söderlund festmästare under sina studentår i Lund och det brukar alltid bli väldigt trevliga tillställningar när hon håller i trådarna – hon är grym på att ordna bra kalas! Vi strävar efter att skapa ett event som kittlar deltagarnas samtliga sinnen med intressanta föreläsningar, god mat, härlig musik och spännande möten” säger Anna Edshage vidare.

annorna

Anna Söderlund och Anna Edshage

Är du intresserad av att komma så kan du anmäla dig utan någon kostnad här! Där hittar du även mer ingående information om eventet och föreläsningarna. Det kommer att bli en fartfylld kväll med utrymme för såväl nya kunskaper som nya kontakter, och som alltid gäller först till kvarn! Välkommen!