Blog-header

Kvadratbloggen

Kvadrat är livsstilsbolaget med visionen att göra sina konsulter till världens lyckligaste yrkesmänniskor

Dela

#7 Prat i Kvadrat: Så når du din fulla potential

cover

Idag släpps ett nytt avsnitt av Prat i Kvadrat – podcasten där vi möter våra konsulter och pratar om deras bakgrund och expertisområden. Den här gången fick vi möjlighet att prata med Kvadrataren May-Lis Farnes som arbetar som projektledare, förändringsledare och produktchef. I avsnittet får du bland annat lära dig hur du kan sätta upp och nå mål och hur du ska tänka för att hitta fokus i det ständiga informationsbruset. May-Lis har alltid varit intresserad av människan, modern psykologi och hur hjärnan fungerar och därför berättar hon i detta avsnitt hur man som just människa kan nå sin fulla potential.

May-Lis är en glad, kompetent och väldigt inspirerande person med många idéer och ett stort hjärta.
Häng med och lyssna!

Lyssna via webben eller Android: http://bit.ly/2fe5ruW
Lyssna via iTunes eller iPhone: http://apple.co/1XzMvmB

maylis_farnes.jpg