Blog-header

Kvadratbloggen

Kvadrat är livsstilsbolaget med visionen att göra sina konsulter till världens lyckligaste yrkesmänniskor

Dela

#9: Att uppskatta olika människor

cover

Då var det dags för ett nytt avsnitt av Prat i Kvadrat – podcasten där vi får komma in bakom kulisserna i konsultbranschen. Denna gång träffar vi Christian Delén som är verksamhetsutvecklare och förändringsledare – anknuten till Kvadrat i Linköping. Christian brinner för mångfald, människors utveckling, att forma arbetssätt och för att effektivisera arbetsgrupper och i podden pratar han om vikten av att uppskatta alla olika sorters människor. Alltså – att man alltid ska försöka hitta det bästa i alla människor och locka fram deras drivkraft och motivation – till exempel genom att ge dem mer ansvar.

Förutom att arbeta med människor och deras utveckling, så är Christian med i församlingsledningen i en frikyrka där han är vice ordförande och hans kristna övertygelse spelar en stor roll i hans liv och präglar hans värderingar. Dessutom så driver han ett fastighetsföretag med syfte att skapa boendemöjligheter för nyanlända och så är hans familj stödfamilj åt ett barn med autism.

Christian är en varm person med fina värderingar. Häng med och inspireras du också!

Lyssna här: http://bit.ly/2vng188
Eller här: http://apple.co/1XzMvmB