Blog-header

Kvadratbloggen

Kvadrat är livsstilsbolaget med visionen att göra sina konsulter till världens lyckligaste yrkesmänniskor

Dela

Infografic: Entreprenörskap i Sverige 2017

cover

De har kallats för nutidens rockstjärnor och vår tids hjältar och hjältinnor, men i folkmun kallar vi dem för egenföretagare och entreprenörer.

Med glädje kan vi konstatera att året 2017 har varit ännu ett blomstrande år när det kommer till det svenska egenföretagandet och entreprenörskapet. I årets GEM-rapport konstaterades det att detta fortsätter att öka i Sverige – något som är viktigt för oss alla, egenföretagare eller ej. Det är nämligen till stor del egenföretagare och entreprenörerna, tillsammans med intraprenörerna, som driver såväl företag som vårt samhälle framåt och i nya riktningar. Här bjuder vi på några guldkorn från entreprenörskapet och egenföretagandet i Sverige år 2017.

Infografic: Entreprenörskap i Sverige 2017