Blog-header

Kvadratbloggen

Kvadrat är livsstilsbolaget med visionen att göra sina konsulter till världens lyckligaste yrkesmänniskor

Dela

#10: Du blir vad du tänker – Tänk att du kan!

cover

Äntligen är det dags för ett nytt avsnitt av Prat i Kvadrat – podcasten där vi får komma in bakom kulisserna i konsultbranschen och lära känna människorna bakom Kvadrat. I det här avsnittet träffar vi Kristian Rönne, visualiserings- och mötesexpert, anknuten till Kvadrat Malmö. Kristian har levt ett händelserikt liv – på gott och ont – och har lärt sig hur viktigt det är att leva livet så som man själv vill leva det.

Kristian är en färgstark och inspirerande person och i podden pratar han bland annat om kärleken till sin nyfunna hobby trädklättring och om det faktum att rita är detsamma som att tänka. Han pratar också om att livet inte alltid blir som man har tänkt sig, men att man faktiskt själv kan välja att leva sitt liv på bästa sätt ändå och att det är okej att ibland “skjuta upp” morgondagen för att i stället satsa på dagen därpå!

Kristian är en inspirerande person som vet hur det är att ta sig från botten till toppen. Häng med och smittas av Kristians klokskap, inspiration och positiva syn på livet.

Lyssna här: http://bit.ly/2dcuOL5 
Eller här: http://apple.co/1XzMvmB

Prat i kvadrat Kristian Rönne

Kristian har ritat samtalet mellan honom och intervjuaren Amanda.