Dela

Att vara kvadratare

Karriär - eller en naturlig yrkesutveckling

Vi har ju alla olika behov och värderingar. Därför måste ett modernt kunskapsföretag kunna anpassa sig till individerna, inte tvärt om. Vi har skapat en modell som fungerar mycket bra för oss själva. Och kanske även för dig? Vi kallar den för den yrkesmässiga karriärcykeln.

Den innefattar fyra positioner och ger dig möjlighet att själv bestämma hur du vill arbeta.

1. Anställd
Om du väljer att jobba som anställd läggs en utvecklingsplan upp för dig. Kvadrat ser till att du får uppdrag som vidgar din kompetens. Efter att ha arbetat en tid på Kvadrat, har du börjat knyta kontakter på marknaden och blivit mer bekväm i din yrkesroll. Du får då möjlighet att ta ett större ansvar för dina uppdrag och byta en valfri bit av den fasta lönen mot en större, resultatbaserad del.

2. Konsult i eget bolag
När du tar ansvar fullt ut för din beläggning och dina uppdrag, kan du starta ett eget bolag om du vill. Då fakturerar du dina timmar till Kvadrat, som i sin tur fakturerar kunden. Kvadrat behåller en procentsats på din fakturering för att täcka de interna kostnaderna.

Du som redan är frilansande konsult i eget bolag, kan enkelt ansluta dig till Kvadrat genom att teckna ett samarbetsavtal. Då blir du en ”riktig” Kvadratkonsult och kan ta del av företagets hela potential.

Som alternativ kan du ansluta dig till oss som ”Friend”. Du ingår då i vår kompetensdatabas och får tips om uppdrag och ingår i våra projekt när du är tillgänglig och din kompetens efterfrågas av oss eller våra kunder. Du kan registrera dig genom att logga in på ”FriendsWeb” via knappen på startsidan…

3. Delägare
Alla Kvadratkonsulter har möjlighet att bli delägare. Efter ett års framgångsrikt samarbete får du ett erbjudande om att ingå i ett delägarskapsprogram. Du får då köpa kvadrataktier enligt en intern värderingsmodell.

4. Ambassadör
Du som redan har arbetat som konsult under en längre tid är värdefull för oss, även om du inte vill arbeta som egen konsult. Du kan ha värdefull kunskap och värdefulla kontakter och fungerar då som en ambassadör för Kvadrat. Du jobbar kanske mer med utbildning och seminarier än med rena IT-projekt. Då kan du återgå till en anställning. Cirkeln är sluten…

Kontakta gärna något av våra kontor om du vill veta mer!

Kvadrats kompetenser

Kvadrats erbjudande kännetecknas av seniora konsulter som kombinerar stort ansvar och engagemang med mångårig yrkeserfarenhet. Om du blir en av oss får får du kollegor med djup kompetens och lång erfarenhet inom branschen.

Bli min nya kollega!

Ta första steget till att starta eget företag tillsammans med Kvadrat. Kontakta oss så berättar vi mer!