Dela

Mjukstart

Bli anställd - din väg till ett eget bolag

Kvadrat är det enda bolaget på marknaden som vill anställa dig för att du ska säga upp dig inom 12 månader!

Att jobba som anställd konsult hos oss är en mjukstart som på sikt leder fram till ett eget bolag. Du börjar som anställd under en period för att bygga upp dina kundkontakter och lära dig grunderna i företagande. Anställningen hos oss innefattar alla fördelar du är van vid från din nuvarande anställning. Du får dessutom möjlighet att gå igenom ett utbildningsprogram vi kallar för Kvadratuniversitetet. Lönen följer en förutbestämd trappa som leder fram till din introduktion som egenföretagare. Du bestämmer takten tillsammans med oss.

Du kommer samtidigt att ingå i en rad spännande projekt under din tid som anställd. Du kommer dessutom att ta ett allt större ansvar för dina egna uppdrag och för dina kunder. Vi är övertygade om att det är till fördel för såväl kunder som konsulter om den direkta kontakten blir så stor som möjligt.

När du senare väljer att starta eget bolag kommer det kännas naturligt att ta det affärsmässiga ansvaret för dina uppdrag.

Kontakta gärna något av våra kontor om du vill veta mer!

Kvadrats kompetenser

Kvadrats erbjudande kännetecknas av seniora konsulter som kombinerar stort ansvar och engagemang med mångårig yrkeserfarenhet. Om du blir en av oss får får du kollegor med djup kompetens och lång erfarenhet inom branschen.

Bli min nya kollega!

Ta första steget till att starta eget företag tillsammans med Kvadrat. Kontakta oss så berättar vi mer!