Förverkliga din idé

Inkubik - Kvadrats innovationsplattform och Inkubator

Drömmer du om att förverkliga en affärsidé? Att bygga en innovativ lösning som förändrar världen eller löser det där ständiga problemet i vardagen?

Då är du inte ensam. På Kvadrat samlas konsulter, entreprenörer och innovatörer med yrkeserfarenhet av verkliga utmaningar, kompetens, kapital och idérikedom. Alla grundförutsättningar som krävs för att utveckla sin idé.

Forskning har visat att sannolikheten att starta ett nytt företag ökar om man har tidigare erfarenhet av att ha startat ett företag. Kvadrat har under 30 års tid stöttat tusentals människor till att starta sitt första företag.

Kvadratare har därför startar nya start-up företag och innovativa projekt vid sidan av sin roll som konsulter under alla år. Den fria arbetsformen som egenföretagande konsult i en stark gemenskap ger trygghet och rätt förutsättningar att våga satsa och lyckas.

Ibland blir det internationella framgångsresor med nya innovativa mångmiljonbolag. Ibland stannar det som en hobby som bringar lite ekonomisk och kompetensutvecklande krydda vid sidan av konsultuppdragen.

Därför startade vi Inkubik – Kvadrats innovationsplattform och Inkubator, för att hjälpa dig att förverkliga din idé och leva din yrkesmässiga dröm.

Genom Inkubik får du en möjlighet att utveckla din innovationsförmåga och dina idéer i ett nätverk och en inkubator.

  • Nätverket med innovatörer och entreprenörer främjar samverkan och stimulerar idéutveckling via aktiviteter och tjänster såsom workshops, hackatons, affärsidétävlingar, inspirationsföreläsningar och utbildningar.
  • Inkubatorn tillhandahåller en affärsutvecklingsprocess med stödtjänster som effektivt hjälper dig att validera din idé och vidareutveckla den till nya start-up företag.

Här erbjuds möjlighet att nyttja den kollektiva intelligensen bland Kvadratare, få kompetenshjälp via Crowd Sourcing eller finansiering via Crowd Funding. Dessutom får du del av Kvadrats andra värdebaserade aktiviteter och tjänster för egenföretagare, som sälj, kompetensutveckling, resor och gemenskap.

Hjälp och upp till 50 000kr för att förverkliga din idé

Inkubik har i ett samarbete tillsammans med Vinnova fått stöd för att hjälpa enskilda uppfinnare och innovatörer att testa sina idéer i tidiga skeden.

Samarbetet med Vinnova ger oss nu möjligheten att erbjuda upp till 50 000kr i såddfinansiering och skräddarsydda stödtjänster för dig som vill testa din idé.
Så passa på att pitcha din idé till höger! Så undersöker vi tillsammans hur vi kan hjälpa dig starta ditt företag och förverkliga din affärsidé.

Pitcha din idé

Inkubik samarbetar med Vinnova och erbjuder just nu upp till 50 000kr och skräddarsydd hjälp för dig som vill testa din idé.