Dela

Funderar Du på att starta eget men vågar inte ta steget?

pexels-photo-large2

Att starta eget lockar de flesta någon gång i livet, men många hindras av osäkerhet och obefogad rädsla. Oron för att bli ensam kan också få oss att backa från våra drömmar. Det vill vi ändra på! Vi vill hjälpa dig på vägen och erbjuder för första gången möjligheten att ”mjukstarta” livet som egenföretagare tillsammans med oss.

En obefogad rädsla för att misslyckas är en vanlig anledning till varför många konsulter väljer bort möjligheten att starta eget, trots att man har alla förutsättningar att lyckas. Du kanske också längtar efter friheten att själv få välja dina uppdrag och att styra din tid, men du väljer att stanna hos din arbetsgivare fast du inte trivs? Låt oss göra något åt detta tillsammans!

Kvadrat har funnits i snart trettio år och vi har framgångsrikt hjälpt massor av konsulter att ta steget mot frihet och oberoende. I Göteborg har vi funnits i två år och vi är 25 egenföretagare i vårt gäng. Vi finns dessutom på ytterligare sex orter i Sverige och vi är totalt över 300 entreprenörer som arbetar tillsammans. Vi brukar säga ”egen men inte ensam”.

Vi tror att konsulter som arbetar med det de brinner för och som själva väljer sina uppdrag blir lyckligare yrkesmänniskor. Det i sin tur skapar nöjdare kunder, eftersom människor som mår bra och arbetar med det de brinner för presterar bättre.

Mjukstarta vägen till egenföretagare tillsammans med oss

Mjukstart innebär att Kvadrat anställer dig som konsult under cirka ett års tid och att det finns en uttalad vilja och ambition från både parter att du därefter ska ”flyga själv” som egenföretagare. Under ditt år som anställd bygger du din kompetens och ditt nätverk vilket gör att det blir okomplicerat att ta steget och starta ditt egna bolag.

Hur kan jag bli erbjuden mjukstart?

Kom till vårt Öppna Hus den 26 oktober så berättar vi mer om vår affärsmodell och vision. Om du är intresserad och har rätt profil så bokar vi ett möte. För info och anmälan klicka på länken:

http://www2.kvadrat.se/oppethus_26_okt