Blog-header

Kvadratbloggen

Kvadrat är livsstilsbolaget med visionen att göra sina konsulter till världens lyckligaste yrkesmänniskor

Dela

”Att beröra människor på djupet skapar möjligheter till att växa och att se nya saker”

cover

Stellan Nordahl! Vi har förstått att du brinner för att inspirera och göra skillnad. Varför det? 
– Under de senaste åren har jag varit tvungen att totalt omvärdera min uppfattning om hur världen fungerar. Det har stundtals varit väldigt jobbigt och smärtande, men flertalet gånger helt underbart och enormt inspirerande. Jag vet idag att man alltid kan påverka i sitt liv. Likaså att kraften kommer inifrån. Och det är detta jag brinner för att dela med mig av till andra – att förändra världen!

Vilket är ditt bästa tips för att inspirera andra människor? 
– Utifrån upplevelser från mitt liv berättar jag om hur tankens kraft och det egna förhållningssättet förändrar inte bara hur man uppfattar och upplever saker och ting, utan också hur sakförhållandena i sig förändras. Min styrka sitter i förmågan att entusiasmera, engagera och öppna upp. Att beröra människor på djupet skapar möjligheter till att växa och att se nya saker. Det är inspiration!

Vad är det roligaste du har gjort karriärmässigt? 
– Det roligaste är när jag får respons på att det jag gör gör skillnad – när människor flyttar gränser från omöjligt till möjligt. När organisationer glöder av engagemang och när människor väcks till liv. Jag har haft många speciella stunder där känslor och tankar bubblar över. Det kan vara i en kreativitetsworkshop när den geniala idén föds, när en person går över glöd för första gången, när 30 personer bildar en orkester på 2 timmar, när den tidigare flygrädde bokar sin flygresa, när människor delar sina största tillfällen och det viktigaste i livet med andra. Då trivs jag!

Tack för dina svar, Stellan! Läs mer om Stellan Nordahl här.

Stellan Nordahl är en av föreläsarna på Kvadratdagen i Malmö den 4 februari. Läs mer om den och anmäl dig här!