Blog-header

Kvadratbloggen

Kvadrat är livsstilsbolaget med visionen att göra sina konsulter till världens lyckligaste yrkesmänniskor

Dela

#5 Prat i Kvadrat: Attrahera de bästa medarbetarna med Employer Branding

cover

Nu är ett nytt avsnitt av  Prat i Kvadrat här – podcasten där vi möter våra konsulter och pratar om deras resor och expertisområden. I avsnitt 5 möter vi Robert Dybeck, entreprenören och förändringsledaren som är expert på, och brinner för, modern marknadsföring och Employer Branding. Robert Dybeck vet vikten av rätt medarbetare och jobbar aktivt med att hjälpa sina kunder att stärka och utveckla företagets förmåga att attrahera rätt personal.

I veckans Prat i Kvadrat pratar vi om vikten av att hitta sitt varför (och hur man behåller sitt varför när företaget växer), om den framtida anställningsformen och om vikten av att vara en bra arbetsgivare för att attrahera de bästa medarbetarna.

In och lyssna och lär dig mer om modern marknadsföring och Employer Branding!

Lyssna via webben eller Android HÄR.
Lyssna via iTunes eller iPhone HÄR.

avsnittsbild-5