Blog-header

Kvadratbloggen

Kvadrat är livsstilsbolaget med visionen att göra sina konsulter till världens lyckligaste yrkesmänniskor

Dela

#6 Prat i Kvadrat: Få människor och organisationer att växa

cover

Idag släpps ett nytt avsnitt av Prat i Kvadrat där vi möter våra härliga konsulter och pratar om deras bakgrund, resor och expertisområden. Denna gång pratar vi med förbättringsledaren, organisationsutvecklaren och LEAN-implementatören Anders Häggkvist som verkligen brinner för att få människor och organisationer att växa. Vi får dessutom ta del av hans resa fram till att bli egenföretagare och hur en vanlig dag i hans entreprenörs-liv ser ut.

Anders är en otroligt varm, glad och inspirerande person som delar med sig av sina tankar kring LEAN och dessutom så får vi ta del av hans bästa tips om hur man lyckas med uppdraget – att få människor och organisationer att växa.

Häng med och lyssna du med!

Lyssna via webben eller Android här: http://bit.ly/2cHhGOu
Lyssna via iTunes eller iPhone här: http://apple.co/1XzMvmB

 

avsnittsbild_anders.jpg