Blog-header

Kvadratbloggen

Kvadrat är livsstilsbolaget med visionen att göra sina konsulter till världens lyckligaste yrkesmänniskor

Dela

Kvadratare trampar till förmån för Barncancerfonden

cover

Initiativet Spin of Hope rullade igång för nio år sedan med målet att samla in pengar till cancerdrabbade barn och deras familjer. Idag är Spin of Hope Sverige största spinningevent och i lördags gick årets upplaga av stapeln. Under tolv timmar trampade svettiga deltagare, utspridda över 130 anläggningar runt om i Sverige, för sjuka barns framtid.

För tredje året i rad spinnade tappra Kvadratare på guldcyklar på olika håll i landet, till förmån för Barncancerfonden. I Stockholm ledde vår egen Mia Lund en av “etapperna”. Med fantastisk energi och till tonerna av 70-talet, fick hon hela salen att bryta ut i en dans på sina cyklar.

Det här är den bästa dagen att vara spinningledare. Detta är ett event där vi alla svettas för en god sak. Mitt pass hade temat 70-talsmusik och stämningen var på topp. Barncancerfonden har nu fått in drygt 5,3 miljoner kronor från årets Spin of Hope! Jag har själv en väninna med en son i nedre tonåren som sedan ett år tillbaka har en hjärntumör som inte går att operera. För familjen är allt en enda lång väntan på att han ska dö. Med lite mer forskning kanske han kunde få leva, säger Mia Lund om dagen och initiativet.

Under åren som Spin of Hope har arrangerats i Sverige har evenemanget dragit in över 18 000 000 kronor till Barncancerfonden. 2017 års mål är satt till 5 500 000, men man är ännu inte riktig i mål. I skrivande stund har årets evenemang samlat in 5.334.032 kronor och än går det att bidra. Vi på Kvadrat vill gärna uppmana både företag och privatpersoner att skänka en gåva så att vi tillsammans kan nå ända in i mål. Här hittar du information om hur du kan vara med och bidra. De insamlade pengarna går direkt till Barncancerfonden som fördelar pengarna mellan de sex medverkande barncancerföreningarna som arbetar med att stötta de drabbade barnen och deras familjer lokalt.

Grymt jobbat alla ni som spinnade och tack till alla som är med och bidrar till en bättre framtid.