Steg för steg

Vi vet hur man gör.

Du ska känna dig trygg när du startar ditt företag. Vi hjälper dig göra en bedömning av potentialen i din kompetens och dina marknadskontakter. Kvadrat har träffat tusentals konsulter genom åren – vi vet vad som krävs för att lyckas som egen företagare. Vår process ser ut så här:

  • Kontakta oss, se kontaktinfo till höger!
  • Möte om drivkrafter – Vi träffas för att gå igenom ditt CV och tala om dina drivkrafter. Vi berättar om hur du kan bli lycklig konsult i Kvadrat.
  • Möte om affärsplan – Vi resonerar kring ditt erbjudande, nätverk, kunder och prissättning. Vi diskuterar ditt första uppdrag och hur våra gemensamma affärer ser ut framöver. Vi ser nu att både du och vi tjänar på att du kommer till oss, annars avbryter vi processen. Win-win!
  • Referenser – Vi kontaktar dina referenser och får deras input kring dig som konsult.
  • Rekrytlunch – Du får äta lunch med befintliga Kvadratare, där ni fritt kan diskutera för- och nackdelar med att vara kvadratkonsult. Du får frågor om fritid, kundkontakter och kompetens. Målet är att se att vi har gemensamma grundvärderingar och kommer att ha kul ihop framöver.
  • Välkommen! – Du får ett skriftligt erbjudande från Kvadrat där vi erbjuder oss att teckna ett samarbetsavtal med dig och att hjälpa dig komma igång med ditt egna bolag. Nu börjar din resa tillsammans med oss på Kvadrat!

Hör av dig till oss

Räkna ut hur mycket du tjänar som egen!

Nedan finner du en länk till vår Ekonomisnurra.

Snurran är till för att ge dig en bild över hur den ekonomiska biten kan se ut med eget bolag.