Hoppa till sidans innehåll

Förverkliga din idé 💡

Har du en idé? Ta med den på en resa!

Drömmer du om att förverkliga en idé? Har du en idé? Behöver du hjälp att förverkliga den? 
 
Skicka in din idé till Kvadrats Idéresa och få hjälp att förverkliga din dröm. Vi stöttar dig igenom h
Idéresan är ett idéutvecklingsprogram som  

nkubik stöttar dig igenom hela idéresan - från att du får din idé, validerar dess bärkraft, lanserar din produkt och får din startup att flyga. Inkubatorprogrammet tillhandahåller ett skräddarsytt stödprogram med tjänster och resurser som effektivt hjälper dig längs vägen. Här kan du nyttja den kollektiva intelligensen bland konsulter och kunder, kompetensförsörjning från nätverket via crowdsourcing eller finansiering via intern crowdfunding.

Att starta eget är ett självförverkligande för många. För de flesta är det friheten som lockar. Men för många finns det också en dröm att förverkliga en idé. Den fria arbetsformen som egenföretagande konsult i en gemenskap är den perfekta yrkesformen för dig som vill förverkliga sig själv och sina idéer. Kvadrats ekosystem erbjuder konsulter en unik plattform för frihet, lycka och entreprenörskap. Här får du hjälp att utveckla ditt entreprenörskap och dina idéer tillsammans med likasinnade.

🚀 Starta eget och utvecklas som entreprenör! 

Kvadrat har i 30 år stöttat tusentals människor att starta eget, utan att bli ensam. Här samlas entreprenörer, innovatörer och konsulter med kompetens, kapital, idérikedom och yrkeserfarenhet av verkliga utmaningar. Den fria arbetsformen som egenföretagande konsult i en stark gemenskap skapar trygghet och rätt förutsättningar att både bli lycklig och lyckas förverkliga idéer. Kvadrats Inkubator - Inkubik - hjälper dig att utvecklas som entreprenör, förverkliga din idé och leva din yrkesmässiga dröm.

🛠️ Tips och lärdomar när du förverkligar din idé

Inkubik har hittills stöttat över 150 st affärsidéer och varit med i förverkligandet av ett 20-tal nya innovativa startup-företag. Under eventet kommer du få ta del av tips, lärdomar och framgångsfaktorer från när du ska starta företag. Dessutom har vi bjudit in entreprenörer som kommer berätta om sin resa. 

Få hjälp att förverkliga din idé

Kvadrat handlar om frihet, lycka och entreprenörskap. Här får du hjälp att utveckla ditt entreprenörskap och dina idéer tillsammans med likasinnade samtidigt som du får chans att engagera dig i andras innovationsprojekt.

Pitcha din idé här så hjälper vi dig ta första steget till förverkligande.

Pitcha din idé!

Kvadrats ekosystem för e

Inom Kvadrats ekosystem finns alla förutsättningar för att utveckla en idé till en startup. Här kan du nyttja den kollektiva intelligensen bland konsulter och kunder, kompetensförsörjning från nätverket via crowdsourcing eller finansiering via intern crowdfunding.

Så fungerar det

AS

Ett urval av våra Startups 🦸‍♀️

Anmäl dig till den 28 januari

Webbinariet är kostnadsfritt
Start kl 12:00 till 13:00.
Välkommen!

Kvadrat i siffror

 • 593

  Konsulter, kollegor och kompisar

 • 346

  Kunder senaste året

 • 76/100

  Nöjd kund-index

Vision

Världens lyckligaste yrkesmänniskor

Branscher

 • Bank och försäkring
 • Offentlig sektor
 • Digitala produkter
 • Telekom
 • Utbildning/forskning
 • Medtech
 • Automotive
 • Retail
 • Logistik
 • Återvinning