Hoppa till sidans innehåll

Välkommen på höstens kvadratresa till Oslo!

4-7 oktober och 11-14 oktober.

Vi ser fram emot att få träffa dig i oktober!

Det blir som vanligt en härlig mix av umgänge i små och stora grupper, nätverkande och lärande. I år reser vi med tåg i mindre grupper, under två helger i oktober. Vilket datum som gäller för dig ser du när du anmäler dig.

För dig som inte varit med på någon kvadratresa tidigare så är det kvadratårets stora happening. Du får uppleva styrkan i det stora kvadratnätverket och får nya kompisar att dela kompetens och kundkontakter med.

Under resorna hänger du både med ditt lokala gäng och kvadratare från andra kontor, samtidigt som du upplever den plats vi reser till på ett sätt som ger dig minnen för livet när du gör det tillsammans med Kvadrat.

Mer information och anmälan hittar du här nedanför. Sista anmälningsdag är onsdag 29 maj.

Varmt välkommen!
David & Co

Här bor vi bra!

Vi bor tillsammans på Thon Hotell Opera, centralt och därmed nära till allt! Hotellet erbjuder stora fina ytor där vi kan umgås och ha det bra.

En trevlig matsal där vi blir serverade en rejäl frukost med allt man kan önska.

Goda middagar!

Vi har valt ut några av Oslos bästa restauranger. En middag äter du med ditt hus/region, en annan kväll väljer du inriktning själv.

Sista kvällen äter vi alla tillsammans och avslutar med hejdundrande fest.

Kul aktiviteter!

Vad säger du om att till exempel åka Zipline från hopptornet i Holmenkollen, bastubada eller åka ribbåt i Oslofjorden eller vara kulturell och besöka Munchmuséet.

Mer info om aktiviteterna och anmälan till dessa kommer i augusti.

Konferensprogram

Du kan förvänta dig ett varierat program med mycket möjlighet till nätverkande och utbyte kopplat till Kvadrats 4K. Vi planerar även att vi ska få möta lokala företag som delar med sig vad de gör för att ligga i framkant. Vi jobbar fortfarande med konferensprogrammet och återkommer med det så fort vi fått alla bitar på plats.

Resan till Oslo

I år gör vi något som vi aldrig tidigare har gjort. Vi testar att åka tåg hela gänget! Vi vill såklart att resan ska bli så bekväm som möjligt för alla, samtidigt som vi jobbar för att Kvadrats resor ska bli så hållbara som möjligt.

De senaste gångerna har ett antal personer tagit tåget ända till slutdestinationen, med positiva erfarenheter och gemensamma minnesvärda upplevelser. Vi är nu nyfikna och provar tågalternativet för alla den här gången.

Anmälan och kostnader

Kvadrat står för merparten av kostnaden för resan. Anmälningsavgiften på 1 500 kr, samt ev. enkelrumstillägg, står du dock för själv och den faktureras ditt bolag i samband med anmälan.

Efter sista anmälningsdatum kommer alla individuella tilläggskostnader, som inte är återbetalningsbara, att debiteras konsultens bolag. Se vidare våra interna riktlinjer för 4K-konferenser

Val av aktivitet, utanför vårt gemensamma program, gör du senare.

Den här gången genomförs kvadratresan med hjälp av Go Worldwide AB, vår kontaktperson där heter Roger Röjsäter, roger@goworldwide.se. Bli inte förvånad ifall Roger kontaktar dig ifall det dyker upp några frågor i samband med anmälan. Anmälan sker via byråns eventsystem.

Mer information hittar du på anmälningssidan, via knapp längst ner på denna sida. Sista anmälningsdag är onsdag 29 maj!

Förläng och upplev mer av Norge!

I anslutning till den här resan erbjuder vi tre olika förlängningsalternativ. 

 • Bergen med Flåmbanan
 • Bodö med vandringar, RIB-tur, havsörns-safari och spa på nya trähotellet
 • Larvik och Dalen – välmående med SPA och god mat
Intresseanmälan till förlängningarna gör du på anmälningssidan.

OBS! Förlängningarna kommer att faktureras direkt från vår reseleverantör, Go Worldwide AB. Fakturan mailas från deras mailadress ekonomi@goworldwide.se. Fakturatexten blir "Partnerresa Norge xx-xx oktober 2024".

Anmälningstiden har gått ut och anmälningssidan är nu stängd. Kontakta gärna elisabet.henning@kvadrat.se för ev restplatser.

Kvadrat i siffror

 • 593

  Konsulter, kollegor och kompisar

 • 346

  Kunder senaste året

 • 76/100

  Nöjd kund-index

Vision

Världens lyckligaste yrkesmänniskor

Branscher

 • Bank och försäkring
 • Offentlig sektor
 • Digitala produkter
 • Telekom
 • Utbildning/forskning
 • Medtech
 • Automotive
 • Retail
 • Logistik
 • Återvinning