Hoppa till sidans innehåll

Kundansvarig säljare till Kvadrat i Östergötland sökes

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att leda andra samt av lösnings- och/eller konsultförsäljning inom IT-branschen. Du trivs när du får arbeta i en bred roll, nära både kunder och konsulter.

Annonsbild


Om fö
retaget: 
Kvadrat bildades 1988 som ett personalägt livstilsilsföretag för att erbjuda toppkonsulter inom IT, teknik och verksamhetsutveckling friheten att verka i ett eget företag samt ha gemenskapen och styrkan i ett väletablerat konsultbolag. 

Kvadrat vision är att stärka sina kunders konkurrenskraft och att skapa Sveriges lyckligaste konsulter, där man som konsult har möjligheten att vara ”egen men inte ensam”. 

På Kvadrat attraherar man så väl konsulter, innovatörer och entreprenörer med en hög kompetens, idérikedom och praktisk kunskap inom sitt område. I verksamheten ingår också Inkubik som är en innovationsplattform och inkubator.   

Kvadrat har kontor i Linköping, Norrköping, Stockholm, Göteborg, Malmö, Örebro, Borlänge, Jönköping, Växjö och Sundsvall. 

Läs mer om Kvadrat, bolagets historia och möt några av konsulterna på www.kvadrat.se


Om rollen:
Som säljare på Kvadrat får du ett mycket varierande och utmanande arbete med stora möjligheter att påverka och utveckla både din och företagets framgång. Du kommer att få en bred och varierad roll där du bland annat kommer att ansvara för proaktiv relationsförsäljning och kundkontakter, att rekrytera och ta hand om nya konsulter samt vara med och driva Kvadrats kulturarbete.

I din roll ansvarar du för det samlade erbjudandet av tjänster inom IT-området och är delaktig i utvecklingen av nya. Du stöttar konsulterna med coachning i säljprocessen, i deras fortbildning och agerar bollplank. Du är också med och hittar och attraherarar nya ”Kvadratare”.

Du kommer att ingå i affärsteamet och kan på sikt även få ta ansvar för en konsultgruppering.


Vi söker:
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att leda andra samt av lösnings- och/eller konsultförsäljning inom IT-branschen. Du trivs när du får arbeta i en bred roll, nära både kunder och konsulter.

I ditt ledarskap är du lyhörd och har förmåga att få med dig andra. Du tycker om att samverka och att skapa och utveckla relationer både internt och externt. Utöver det tar du eget ansvar för ditt arbete och ser till saker och ting blir gjort.

Du har troligen en eftergymnasial utbildning och talar och skriver svenska och engelska obehindrat.


Erbjudande:
På Kvadrat erbjuds du en varierande roll där du har stor möjlighet till påverkan. Du arbetar tillsammans med kompetenta och engagerade kollegor i en utvecklingsorienterad miljö, där du hjälper andra att växa och växer själv. Kvadrat sitter i fräscha lokaler centralt i Linköping och Norrköping. För tjänsten tillämpas fast lön med ett provisionssystem, tjänstepension och friskvårdsbidrag. 


Ansökan:
Välkommen att skicka din ansökan till eva.ljungstrom@kvadrat.se. Tillträde enligt överenskommelse. Vi tillämpar löpande urval i denna rekryteringsprocess och välkomnar därför din ansökan snarast.

Kvadrat i siffror

 • 593

  Konsulter, kollegor och kompisar

 • 346

  Kunder senaste året

 • 76/100

  Nöjd kund-index

Vision

Världens lyckligaste yrkesmänniskor

Branscher

 • Bank och försäkring
 • Offentlig sektor
 • Digitala produkter
 • Telekom
 • Utbildning/forskning
 • Medtech
 • Automotive
 • Retail
 • Logistik
 • Återvinning